Misbruk av et misbrukt barn

29698x 21. 01. 2015 1 Reader

Da jeg var ti, ble jeg en kvinne fra et barn. Pappa la merke til det og riktig verdsatt: Han begynte å berøre meg, onanere, gjorde meg muntlig sex, tvang meg til å nå ham. Det ble gjentatt om elleve før søsteren ble født. Jeg elsket det, men samtidig følte jeg meg skyldig: for pappa tilhører moren min og jeg jukser henne? Jeg følte meg som en elsker som brøt familie lykke. Samtidig sa jeg at uten min far ville jeg aldri ha seksualitet hun kom ikke, det er faktisk bra at det er meg visteJeg trodde jeg skulle vite om ti på ti. På den tiden trodde jeg ikke at det var dårlig, eller at det ikke var tvert imot, trodde jeg at familien vår var en modell. Selvfølgelig fortalte jeg ikke noen. Da jeg fikk verre på skolen og begynte å ha nevrotiske tics, sendte foreldrene meg til legen for å få meg legemiddel. Sammen med legen min motivert, for å kontrollere min trang til å suge i ukontrollert at for hver dag når hun ikke ser meg, tror jeg jeg vil få en krone. Og doktoren har endret seg, antagelig når det varer i en hel måned, kan jeg ha tretti kroner! På det tidspunktet sa jeg sikkert, når det er normalt, vil ingen gi meg noe. Jeg begynte å prøve å kontrollere meg selv på styrke. I noen grad virket det.

Ved tjue år var jeg promiskuøs. Jeg endret guttene mine for en natt. Jeg trodde de ikke ville like meg hvis jeg ikke gjorde det. Jeg likte også å ha makt over dem. I mellomtiden har jeg blitt voldtatt tre ganger - men jeg trodde jeg kunne gjøre det selv. Jeg fortalte ikke noen. Jeg gikk ikke ut med disse gutta hvor som helst.

Ved tretti, møtte jeg mannen min. Seksualitet har vendt de siste ti årene: nå sier jeg ikke mye om endring. Vårt forhold lider av dette.

For fem år siden bestemte jeg meg for å bryte stillheten min og skrev min far et brev. Jeg fortalte hele familien hva som skjedde for et kvart århundre siden i familien vår og hvordan det gjorde meg vondt. Pappa føler at det han gjorde var for mitt gode, og at han ikke kunne skade meg. Mamma vil ikke høre noe igjen, min bror har nok av hans bekymringer. En sykepleier viste hennes eneste interesse, men hun kunne nesten ikke tro det. I det minste ble det unngått.

For to år siden ga jeg datteren min en keisersnitt. Fra oppførselen til noen ansatte i barselshospitalet, følte jeg meg misbrukt igjen og gråt for hele puerperiet.

Snart blir jeg førti. Det har vært tretti år siden disse hendelsene, men jeg er fortsatt redd. Om datteren vår, hva om jeg forlater henne alene med bestefaren min, vil ikke skade henne? Skader jeg henne ved et uhell fordi det er kjent at ofrene for overgrep også misbruker det? Jeg har grenseproblemer, psykosomatisk sykdom, og hva annet kan jeg ikke engang beskrive, men det påvirker negativt mitt nåtid. Jeg sier at en slik gammel affære ikke lenger kan påvirke meg. Det motsatte er imidlertid sant, og jeg bestemmer meg for at jeg endelig vil bli bra.

Jeg går for første gang på et møte i en selvhjelpsgruppe for ofre for voldtekt og misbruk av barnemishandling. For første gang kan jeg snakke med noen som har opplevd det samme jeg gjør. Jeg føler meg der blant mine egne. Det er en start, og jeg håper det vil få en oppfølging og en lykkelig slutt. I mellomtiden holder jeg fingrene mine.

Lignende artikler

2 kommentarer på "Misbruk av et misbrukt barn"

 • Kwert sier:

  Ja, gullpiken, du gjorde ikke så mye skade på faren din, du skadet hysteriet som vårt rare firma jobber med. Hun sa at det var fint. Så hva er dine mentale problemer? I motsetning til hva vi anser for å være normale og hva som ikke er. Hvem lager du disse reglene? Historisk hellige kirke, som har i seg selv Vatikanet har imidlertid lov til å knulle fra 12-de media som selger x-kopier, Pisa hvis "syndige" seksualitet og politikk at rekkene av verdiene absolutt ingen moralsk autoritet binder seg ikke. Selv om reglene holder seg til beinet i beinene dine. Proc ??!

  • Budlii sier:

   En slik brute som KWERT har bidratt her, kan bare skrives av en fyr eller ku.va som ikke engang anser seg selv!
   Selvfølgelig er det feilen til faren, uansett om hun likte det for øyeblikket eller ikke. Det har satt sine verdier og seksualitet i en helt annen retning.
   Forfatteren av artikkelen, Suene, ønsker å komme ut av denne onde sirkelen så mye som mulig og til å tilgi min far nok makt.

Legg igjen et svar