Stor pyramide: En personlig historie

4317525x 08. 08. 2013 1 Reader

I Egypt var jeg turist i 2003, 2005 og sist gang i 2011. Som for enhver turist som definitivt har besøkt de berømte templene, gravene og pyramidene i Egypt.

Jeg vil fortelle denne historien til mitt personlige møte med Giza og spesielt den store pyramiden. Jeg skriver om hvordan jeg opplevde og følte det.

Da jeg så pyramidene for første gang i 2003, var det virkelig et sjokk blandet med stor indre gråt. Sjokket for å være veldig stort og synlig for miles away, for Kairo er det meste flat. Gråt fordi det er alt ødelagt og degradert til en turistattraksjon i den vanskeligste kaliber.

Stor og middels pyramide fra vest

Ser på pyramidene, det er et imponerende blikk på teknologien og intelligensen til byggherrer som du knapt kommer sammen med den moderne grunnen. Å se tilbake i motsatt retning er skummelt. Du ser et stort, lavgråt hus uten tak som er dekket av smog. Det er forstad til sentrale Kairo, som nærmer seg pyramideområdet. År etter år er det en flodhest, fordi området ekspanderer. Dette er også relatert til allestedsnærværende avfall og relatert lukt. I nærheten av Sfinxen og et av templene er det en stor pleddstol som serverer kveldslampe og musikkutstillinger. (Jeg har alltid tilgitt meg selv for denne tidsfordriv.)

I 2003 bygget pyramidene veiinfrastruktur slik at turister ikke klatret på beina og kunne nå pyramiden ved foten av bussen direkte fra hovedporten. Det handler om 500-målere. I tillegg begynte 2005 å bygge en ny inngangsport med kasseapparater og en stor parkeringsplass om 300 meter fra Great Pyramid.

Scenariet for en vanlig turist, som er enkel her. De tar deg til porten hvor du har en ganske lang kø på ganske dyre billetter (sammenlignet med andre). Inngangen til stedet var i 2011 80 LE med muligheten til å besøke en pyramide, unntatt den store pyramiden. Det er ekstra adgang 100 LE og et begrenset antall besøkende inkl. spesielle åpningstider. Så tar de deg med buss til pyramidene i ørkenen. Du har flott utsikt over alle tre pyramidene. Ved ikke å se så mye på Kairo selv, noe som er litt lavere enn pyramidene. Deretter spør hvor du vil, og de fleste turister sier at det ikke er noe å se ennå, og det er nok. Bare noen få entusiaster som kjøpte en billett til Great Pyramid, instruerer veiledere om at de vil bli rørt! Det er en karakteristisk varme, så de andre sier at vi ikke kan la det gå også ...

Flott pyramide

Jeg var i den store pyramiden på hver av mine reiser. Det var alltid ledsaget av andre omstendigheter. I 2003 var jeg der med mine foreldre og en gruppe venner som var helt klare. Han legger det opp, hva heter han - ja Cheops, og jobber med tusenvis av slaver. Det er tydelige bevis i templene. Jeg har sett den. Så forteller noen teorier om romvesener bastardene.

På den tiden trodde jeg at jeg ville gå tilbake dit en gang og med noen mindre polstret. Jeg gjorde det i 2005. Så kom jeg inn i pyramiden med en venn, og vi var veldig heldige fordi de solgte oss de to siste billettene. Så jeg opplevde situasjonen da jeg var om 5 minutter alene, fordi min venn ikke stoppet der. 2011 var 6-entusiaster som også laget et solo-show.

Men la oss gå tilbake til begynnelsen.

Stien til den store pyramiden løper langs sine bakker hvor omkretsen blokkerer, som er veldig store (i høyden over 2 til 3 meter), blir trappet ut. Du er ikke original. De kutte dem ut for turister. Etter disse du krypterer til inngangen, som etterlot oss en haug tyver under spydet av chalifa Al-Ma'mun en gang i 820 av vår tid. Korridoren er omtrent 20 meter lang og grovt kuttet rett inn i pyramiden. Du kommer inn i rommet hvorfra du kan komme inn i korridoren, som tar deg direkte til det laveste kammeret. Men det er en grill, så det eneste andre alternativet er et par skritt skåret inn i fjellet og deretter smal sjakt om 1,5 1,5 × meter, der jord køyer som hønsehuset. Det er alltid en person i en retning, så du må alltid vente på at den skal klatre opp eller ned. Denne passasjen er om 30 meter lang, så ingenting for folk med klaustrofobi. Følgende er det berømte Great Gallery.

Det store galleriet er et virkelig monumentalt rom. Hvis du ser på taket, er det som en gate til himmelen. Gå ut av galleriene som en vandretur. Selv om du ikke trenger å ha fire, kan du holde rygget, men selv i grov luft er det en svært krevende ytelse, spesielt når man ikke er opplært på lokalt klima. Under avkjøringen kan du gjentatte ganger bekrefte den gamle kjente sannheten: verken neglen eller knivbladet eller kniven ... bare mellom sprekkene gjør ingenting. Snarere virker det som om sprekkene blir malt av noen andre til å gjøre det godt det så ut.

Selv om det ikke finner en eneste gammel egyptisk oppskrift i Den store pyramiden, er det utallige moderne graffiti. De er gravert direkte inn i steinene. Klassisk type inskripsjoner: Jeg var her! Fantomas, LP 2007, A + R, etc. Selvfølgelig på alle språk, inkludert tsjekkisk.

Når du håndterer utgangen av galleriene, er det omtrent tre siste trapper i form av kramli presset inn i en meter av stein, og du er på vei til det såkalte kongekammeret. Du må fortsatt gå rundt 5 meter foran. Det er et mellomrom som du kan rette for et øyeblikk.

Da jeg var der for andre gang, skjønte jeg at det var guidespor som tilsynelatende tjente til de tre store steinene som lukket inngangen til kammeret. Dessverre er dette dessverre lenge borte.

Hurra! Vi er i tarmene av den store pyramiden! Hmm, men det er ingenting også!? Er det derfor vi krypet opp her? På samme måte må vi gå tilbake. Det handler ikke om noe.

Ledd i kammeret

Dette er måten de fleste turister står overfor, som går gjennom veldig krevende utganger her. I tillegg har du ganske sjanse til å dumpe, så ikke ta noe hvitt eller festlig - selv de dårene var der. J

Den plassen forundret meg. Det er et veldig jordet sted. Jeg har mye av det hver gang avgjort og jeg følte den enorme kraften i den plassen som ikke er i full makt, men fungerer fortsatt i noen Saver eller standby modus.

Når idrettsutøvere ser etter noen tiltrekningsferie, vil det være total stillhet og indre fred. Det føles at det er noe utover den normale forståelsen av mannen. Noe vi ikke er vant til i dag, og vi kan ikke forstå det med våre vanlige 5 sanser.

En av de første tingene jeg avviste var teorien om graven. Det er bare annerledes her. Etter at jeg deltok på 3s besøk til de virkelige kongelige gravene på vestbredden av Nilen og en av kongens minesminer, er det absolutt ingen energi. I graven føles det som om det var for det formålet. Det er det samme som når du går gjennom kirkegården eller en kirke full av krypt.

Det rommet er i seg selv merkelig. Du er i en blokk der det er barberte vegger (jeg teller ikke den moderne folkekreativiteten til turister og innfødte). Alt er helt glatt og en eller annen måte fremmed. Det eneste som forstyrrer det særegne karakter er åpningen i rommet a badekar, som står på den nordlige veggen av rommet. For samlere av sensasjonelle hieroglyffer er det ingenting å bli funnet her, så jeg er ikke overrasket over at mange kommer og går igjen. For et menneske er det et møte på nivå med en skogsmann med en mainframe - du forstår bare ikke, du forstår ikke - du ser helt ut i tomrummet og prøver å fange noe. Noe du fortsatt ville forstå.

Tettere til inngangen er de to kjente akslene. Den ene er mot vest og den andre i øst. Den østlige er ødelagt, da våre moderne egyptologer prøvde å prøve å plugge viften. I 2011 fungerte det ikke på samme måte som kamerasystemet. Veggen rundt den østlige akselen er veldig skadet. De måtte tydeligvis ta en veldig sterk kaliber.

Da det ikke lenger var å se på og hva jeg skulle føle, prøvde jeg å dekke alt i det vi vanligvis kaller 6. forstand. Å røre veggen er en veldig spesiell følelse, ikke bare fysisk. De er perfekt glatte og leddene er nesten unnoticeable, men du føler deg ekstra energi de eliminerer.

I 2005 benyttet jeg den unike muligheten til den korte ensomheten i rommet, og sto midt i rommet i en femkantig stjerne. Det føltes som om pyramidens spesielle energi var nesten umiddelbart passert gjennom meg - veldig sterk, veldig tett og veldig jording og likevel noe beroligende. Jeg bodde i omtrent 5 minutter før stemmen til en gruppe på tre kvinner som muntre snakket med et språk jeg ikke forstod. Da de dukket opp i kammeret, skjedde det for meg at de var fra Tyrkia. Om det var sant, vet jeg ikke. Det første de var på vei var et badekar, og en av dem, etter en kort hekking fra de andre, lå i den. Noe ropte meg i ro som jeg ikke tillot det og forlot.

I 2011 kom jeg tilbake til forbrytelsesscenen med en gruppe likestilte personer. Vi var heldig nok til at ingen andre var i rommet for et øyeblikk. Jeg var fast bestemt på at jeg skulle komme inn i badekaret denne gangen og de andre måtte gjøre buskene mine.

Opplevelsen var bare fenomenal. Det forstår det virkelig før du prøver det på egen hånd. Jeg måler 193 cm og det var bare meg. Jeg anslår at den indre lengden på karet er dimensjonert på 2-målere. Jeg hadde det med støvlene mine bare. Landskap rolig. Jeg lukket øynene mine, følte meg mye press på chakraet og bena mine. Samtidig rørte jeg bare gulvet. Det var veldig intens. Jeg følte at hvis jeg bodde lenger her, ville det ta meg til en annen bevissthetstilstand. Jeg returnerte også at badet ikke var i sitt opprinnelige sted. (Å være i midten.) Uten ord, inviterte jeg en annen til å prøve det også. Da sammenlignet vi våre følelser og erfaringer, det var en klar konsensus.

Da prøvde vi å meditere i midten av rommet. Dessverre ble en ytterligere dose av turister strømmet inn i området. Men det var interessant at de også prøvde med en pyramide kommunisere. Jeg konkluderer med at flere og flere mennesker prøver å forstå sin opprinnelige natur og hensikt.

Det var en retur til dagslys og tropisk varme på samme måte.

I den store pyramiden har de ikke lov til å skyte eller filme offisielt. Men når du er inne sjekker ingen det, så YT kan finne videoer fra den eventyrlystne veien gjennom pyramiden. Følgende video viser en utgang til det såkalte kongekammeret og dronningens kammer.

Den såkalte Dronningens kammer og undergrunnen så jeg ikke personlig. De er ikke alltid tilgjengelige. På videoen helt fra begynnelsen vil du se akselen til den opprinnelige inngangen til pyramiden.

Lignende artikler

43 kommentarer på "Stor pyramide: En personlig historie"

 • Martin Martin sier:

  Jeg er tilbøyelig til å tro at alt var her en gang og kanskje til og med flere ganger.
  Som precessionsyklusene kan skjebnen til denne planeten bli født og ødelagt flere ganger.
  Når noen finner noe veldig gammelt og forskere ikke vet om det, utsetter de bare det og hevder at det er vi som står bak alt.
  Spørsmålet gjenstår, hvem er vi eller deg?

  Internett er en anonym tonehøyde, men kanskje "S" forteller oss vår identitet.

  I dag Prima-zoom fra 22.hod fantastisk dokumentarserie Ancient Aliens del I (7) og umiddelbart etter at dokumentet overnaturlig lys av vitenskap II (2) dedikert til den egyptiske Sphinx.

  • Sueneé sier:

   * Jeg er fascinert, for eksempel av spor av mennesker med gode spor av dinosaurer. Eller en "klassisk" hammer som er flere millioner år gammel.
   * Spørsmålet ditt er relatert til det jeg har antydet, vårt syn på historien er svært forvrengt. Vi ser alle optikkene i en periode, men etter min mening er noen hendelser gamle flere ganger, og meldingen om dem er gjørmete. See. slik som noen historier fra Gamle Testamentet, eller Sumeři og Anunnaki.
   * Ancient invaders - Jeg foreslår at du får den femte serien. Det handler om vårt emne.
   Supernatural fenomen i vitenskapens lys = Jeg vet ikke. Noen deler er på YT.

 • Martin Martin sier:

  Hver tanke som er hørt her, blir angrepet av deg, så jeg forteller deg hva du er?
  Du prøver å motbevise fakta som er gitt, ved å legge merke til matematiske eskapader.
  Du skriver om dekimetre selv, vi ender opp sentimeter, fakta er i centimeter, og hvem vet om 0 ikke er.
  Byggere / våre forfedre / pyramider er absolutte genier, og vi trenger ikke å telle noe.

  Jeg snakker om astral følelse i kombinasjon med en dielektrisk konstant av saltvann, negative ioner og påvirkning av pyramiden / Si bør være i kalkstein / organ som noe av de miner ...

  Ifølge Robert Bauval sørlige sjakter var rettet mot stjernebildet Orion og stjernen Sirius og nord til Alpha Draconis som Polaris var en alder av pyramidene.
  Ifølge dem samsvarer arrangementet med Sfinxen og de tre nærliggende pyramidene best til stjernekonstellasjonen i 10 450 BC
  Takket være precession, samsvarer sammensetningen av de tre store pyramidene med de tre stjernene i konstellasjonen Orions Belt til Melkeveien i 10 970 til 8810 BC

  Jeg vil legge til at Thovt var på den tiden, og han ble beordret til å bygge Giza-pyramidene.

  • Sueneé sier:

   Når det gjelder AD 10 450 BC og svært apt bemerkning var (tror jeg), Anthony West i Pyramid Code, som sa at det er minst 10 450 BC på grunn av påvirkning av stjernebildet presesjon skjer omtrent hver 26t, som en for et godt år. AW klamrer seg på at sfinxen er gammel 35t eller enda mer.
   Jeg innrømmer at jeg allerede tenkte på det før jeg hørte det fra AW. Vi må innse at vi beveger oss i perioder, så datoene vi spiller her er bare minimalistiske estimater.
   Det er nødvendig å se på dette i en bredere sammenheng. Vår sivilisasjon er 5, ifølge noen kilder. på rad. Det måtte være vysvělá sivilisasjon som var i stand til å fly ut i verdensrommet, og i en viss periode tilsynelatende var basert på flere planeter og måner i vårt solsystem. Dette forlot dem artefakter: pyramider, skulpturer, megalitter ...
   Sivilisasjon som eksisterte for Thowta (minst som beskrevet i lys Farao) interplanetariske fly og megalittiske teknologien i seg selv ikke håndterer. Derefter lærte VIP presterne igjen.
   Problemet med "S" er at det bestreber seg på en eksakt, eksakt vitenskap, noe som til en viss grad er motstridende mot eksakt vitenskap. Fordi hvis det ikke var, ville det ikke være "konspirasjonsteori", "underjordisk", "alternativ ...", "esoterisk ...". Fra synspunkt av offisiell vitenskap, bare dumhet.
   Da jeg studerte ved fakultetet for matematikk og fysikk, hadde jeg en venn / kollega som gikk til matfysikk. Vi hadde en periode da vi beskrev dusinvis av sider med e-post når han prøvde, som "S" * å hacke * Min personlige kunnskaper, erfaringer og kunnskap fra exopolitikk og esoterisme. Egentlig handlet det om ingenting, fordi han alltid tenkte i sammenheng med et lukket system hvorfra han hadde gjort en ting og forsøkt å lamme den. Og hvis det ikke passet inn i vitenskapens etablerte fagområder, kastet han det bort som en gibberish. Han jobbet selv så mye ut at han ble medlem av Sisyphus. Da jeg spurte ham hvorfor? Han sa at da han så dem desperat mangler ungt blod, signerte han det. Takket være sin oppfinnsomhet, fikk Jiří Wojnar en ond kull for MEG ... :)
   På spørsmålet, "Hva er du?" Jeg har et beskjedent estimat. Student i Storbritannia eller MEN, eller stor spenning forsker. (Den min venn gjorde det med ren egoisme for å bevise at han var god i fysikk.) "S" kan ikke logge inn i navnet og som e-post, gir han falske adresser. Herfra kan det konkluderes med at han ikke ønsker å kombinere sin virkelige identitet med det han skriver i frykt for at han vil miste sitt "gode" rykte.

  • S. sier:

   Jeg vil ikke svare på argumenter "ad hominem". Dette er en slags feil. Argumentene selv bør være avgjørende, ikke hvem de er. Kanskje jeg noen ganger vil stoppe på noen annonserte forelesninger - diskusjonen kan være interessant.

   for martin
   1. Det finnes en rekke ideer som jeg ikke tenkte eller støttet. Hvorfor skriver du untruthfully at jeg angriper ALT tanke her?

   2. Du begynte å skrive om centimeter først. Du gjorde det nøyaktig når du sa at forskjellen mellom de to pyramiddimensjonene er 314,16-meter eller 31416-sentimeter. Likevel svarer ikke spørsmålet om hvilke spesifikke tall du utledet når forskjellen er like mange centimeter.

   Jeg skrev bare at hvis du finner pyramid dimensjoner med en nøyaktighet på minst en decimeter, kan du bestemme om en gylden kutt eller pi er kodet. Fordi decimetre (og noe bedre) nøyaktighet allerede viser forskjellen mellom de to verdiene. Derfor er jeg interessert i lengdene du har lest.

  • S. sier:

   Et annet spørsmål:

   Som det er med fokus aksler? Hvis de er fokusert på den sørlige akselen belte av Orion og Sirius (mer presist, på det høyeste punktet av banen, der stjernene kommer bare en gang i året) og tiden av pyramidene, hvor det setter klassisk arkeologi, og en aksel astronomisk forstand. Den er enig med begrepet "alder pyramide" som posisjonen til Alpha Draconis, som var i nærheten til Nordpolen samtidig.

   Men hvor skulle disse akslene gå hvis pyramidene ble bygget i -10450? Vega har vært langt borte fra polen, det er ingenting slik rundt.

 • Martin Martin sier:

  Hvis vi blir utfordret her, vil debatten ikke gå hvor som helst.

  • S. sier:

   Avtalen. Å angripe folk er ikke riktig. Jeg prøver ikke å gjøre det.

   I motsetning til falske data er det imidlertid gunstig for meg. Det er den eneste måten å komme til sannheten. Derfor angriper jeg data som er usanne. Tross alt er det et oppdrag for en uttalelse han anser for å være usann, og han prøver også å gjøre hele dette nettstedet oppriktig.

   -
   Men jeg vil gjerne komme tilbake til spørsmålet mitt: Kan du snakke om de to verdiene du trekker av centimeter nøyaktigheten? Jeg mener begge lengder, hvorfra du har beregnet en veldig nøyaktig 314,16-målerverdi.

   Jeg håper bare at du ikke tar dette spørsmålet som et angrep.

 • Martin Martin sier:

  Hele debatten om tall? når noen angriper fakta og skriver om kaker.
  Og du er klar, pyramiden står, interiøret er også på plass, akslene peker på de eksakte punktene i universet ...
  Selv noen tradisjonelle egyptologer vet veldig godt at sannheten er helt annerledes.
  Hvis de skulle forkynne det de ser, ville de måtte omskrive historien, og de vil ikke ha det fordi historien er knyttet til religion.
  Hva ville skje?

  • S. sier:

   1. Ja, hele tiden snakker jeg om tallene - spesielt om forholdene som angivelig er kodet i den store pyramiden.

   2. Sjaktene tar sikte på uendelig mange poeng i universet. Settet med punkter som akslene er på vei danner en sirkel i løpet av dagen (og natten) i himmelen. Sirkelen inneholder uendelig mange poeng.
   Jeg husker også at disse kretsene beveger seg i himmelen i løpet av tusenårene. Dette skyldes precession av jordens akse.

   3. Jeg angriper (og prøver å sette riktig) bare de dataene som åpenbart ikke er fakta.
   (F.eks motbeviser at vinkel minutt per meter gir 230 5 cm, og gullsforholdet er nøyaktig lik en brøkdel av 4 / (pi kvadrerte), eller at mindre enn ti og en halv meter av det øvre kammer er i meter, ett hundre ganger pi)

   Hvor jeg ikke vet, spør jeg. For eksempel ville jeg være veldig interessert i pyramiddimensjonene med centimeter nøyaktighet som du brukte til å beregne forskjellen på 314,16-målere.

 • Martin Martin sier:

  Vet noen her det?

  "ES" folk ketching, jeg absolutt ikke, jeg vet ikke hva det er.

  Pyramiden er relativt forvitret eller henholdsvis, ødelagt og mangler hele overflaten av foringen.
  Forskjellen i 1-vinkelen på siden av pyramiden +/- 230 m lang, gjør så utrolig 5 cm !!!!!
  Hvis foringen var, hva om det ikke var forskjell?

  Pi er ikke det eneste signifikante tallet som er angitt i den store pyramiden.
  Ser på dimensjonene til de ulike delene av pyramiden,
  høyden på hver del kan multipliseres med hele tallet
  og vi får alltid total høyde.
  Overflaten på alle fire sider dividert med overflaten av basen
  er lik verdien av forholdet mellom den berømte gyldne kuttet.
  Disse ligningene er bare basert på verdien av den gyldne delen.

  Det samme gjelder det øvre kammeret. Denne lengden i meter er 100 ganger pi.
  Minus dette er hundre ganger den firkantede verdien av det gyldne kuttet.

  Halvparten av pyramidbasen perimeter minus høyden er 314,16 meter.
  Det er hundre ganger pi.
  Sum på to sider i meter
  er lik ett hundre ganger kvadratverdien av det gyldne kuttet.
  Hvis den store pyramiden bare var omtrent 50 cm større eller mindre,
  Ingen av det ville ha gått.

  • S. sier:

   1. Forskjellen 1 'ved 230-målere gjør ikke 5 cm, men 6,7 cm

   2. Hvilken forskjell vil det være når det gjelder foring?

   3. Høyden av hvilke bestemte deler skal multipliseres med hele tallet?

   4. Påstanden om en firesidig overflate til basisflaten er identisk med kravet om at høyden av veggen til høyden av pyramiden er i andelen av den gyldne delen. Sammenligning av overflater er bare mer sammensatt av samme figur - den ene til den andre blir omgjort av den pythagoranske setningen. Med det pyramiden i tverrsnitt heller nøyaktig trekantet form med sider 1 Fo F (hvor 1 høyde, er Fo kvadratroten av det gyldne snitt og det gyldne snitt F) vil sannsynligvis bli enige. Det kalles Kepler triangel og var antagelig kjent i antikken.

   5. Lengden på det øvre kammeret er i meter 10,47 m. Det ser ikke ut som hundre ganger pi.

   6. Hvis jeg kommer ut av Wikipedia-dataene, er forskjellen på to ganger perimeteren og høyden for tiden 323,26 og i det siste omtrent 318-meter. Det ser ikke ut som en presis pi. Forskjellen er noen få meter og ikke et halvt meter du skriver om. Hvilke dimensjoner har du i beregningen?

   7. Selv om det kom ut: det ville bety at egypterne brukte måleren som
   lengdenhet. Brukte de det? Er det et dokument om det?

   • Sueneé sier:

    6. Wiki kan ikke tas veldig alvorlig. Dessverre styres det av folk som har en tøff religiøs vitenskapslinje, så en mindre korrupt kilde ønsker det. :( Jeg har allerede pekt det ut i en annen kommentar.
    7. Dokumentet, som Martin nevnte her, sier at de brukte den såkalte egyptiske albuen. Lengden er også kodet i pyramiden. Det er en brøkdel av jordens omkrets. Jeg husker ikke nøyaktig beregning.

    • S. sier:

     6. Jeg tar ikke Wiki som en 100% pålitelig kilde, men som et godt utgangspunkt for å søke. Derfor spurte jeg Martin hvordan han kom fra. Jeg brukte bare Wikipedia for å illustrere allment tilgjengelige data. (I motsetning til deg tror jeg ikke at forfatterne ble bestikket, men jeg tror de er for det meste amatørentusiaster)

     Gitt at Martin gjorde forskjellen i sentimeter nøyaktighet, antar jeg at han vet samme nøyaktighet med begge avlesninger. Ellers, det han sier er bare en hausnumero sugd fra fingeren. Så jeg håper at dimensjonene som den kom ut vil bli gitt.

     7. Det er nettopp fordi egypterne brukte sin albue, at jeg er overrasket over det metriske systemet som de ikke brukte.

 • Martin Martin sier:

  Fortsatt denne debatten gir ingen mening.
  For meg er meningen med de opprinnelige pyramidene ganske tydelig, det jeg skrev her i anførselstegn, og jeg står bak den.
  Jeg tok med fakta om pyramiden inni, de mulige fysiske prosessene som er forbundet med det og forbindelsen til min Astral-følelse.
  Innbyggerne i dynastiske Egypt betraktet sine forgjengere å være gud eller romvesener som forlot våre minner om bevissthet og meldinger lagret i dem. Bare åpne øynene dine.

 • Martin Martin sier:

  Jeg hørte lukten av den røde pyramiden, spørsmålet er fortsatt hvorfor det skjer eller kanon, om det var et tilfeldighet eller en hensikt å motvirke potensielle oppdagere av noe viktig. Han har nylig regjert på de egyptiske monumentene til Dr. Hawass. Hvem vet hva denne vinen har å tilby. Jeg forstår ikke hvorfor sjaktene ikke har blitt utforsket i noen tid.

  S ... for meg er det viktig hva som er i den store pyramiden, så jeg tenkte på hva jeg skrev her, og jeg kan ganske godt forestille meg det.
  Det er ikke noe poeng å finne tall eller desimaler hvor som helst.
  Negative ioner har en gunstig effekt på alle levende ting, de negative ioner i sjøvann, og dette gjelder særlig i kombinasjon med en dielektrisk konstant som jeg kan tenke meg, "kunne" kammer brukes til å overføre den astrale bevissthet.

  Fra skolen husker jeg jordisk tillatelse, men mer interessant er permissiviteten i vakuumet, da ville det være tvil om lysets hastighet, henholdsvis. over hastigheten til astraltanken i ordets overførte betydning, og det er nettopp relatert til det.

  • S sier:

   1. Jeg kan forestille meg for mye. Likevel tror jeg ikke at evnen eller manglende evne til noen ideer nødvendigvis må ha noe med den virkelige eksistensen av det jeg kan eller ikke kan forestille meg.

   2. Diskusjonen om tall er relatert til hvordan pyramiden ble bygget. Hvis du tror at konstruktører med en toleranse pluss en kvart meter, så må desimaltallene selvfølgelig ikke løses. Men du skrev om absolutt presisjon. Skal jeg ta det slik at du har avvist ideen om absolutt presisjon til fordel for minst en fjerdedel av bygningstoleransen?

   3. Omtrent 90% av negative ioner i sjøvann danner klor. De fleste av de negative ionene danner SO4 (vann er svovelsyre). Hvis dette faktum er sammensatt av din bekreftelse på dyd, er svovelklorid bra for alle som lever. Er det så?

   4. Jeg forstår fortsatt ikke forholdet du beskriver med permisjon og astral bevissthet. Forholdet ville bare eksistere hvis det var et elektrisk fenomen. Hvis astral bevissthet ikke er en elektrisk natur, bør den ikke ha noe å gjøre med permissiveness.

   5. Forresten: Hvis du bruker 81-tillatelsesverdien, antar du åpenbart at det er relativt lave frekvenser. Fordi vannets permissivitet avtar med økende frekvens. Vanntillatelse reduseres med temperatur (ca. 1 prosent for hver 2-klasse) og tillatelse reduseres med økende saltinnhold (men få).

   6. Om konteksten nevnt i siste avsnitt: Hvordan er det relatert? Er dette en avhengighet av typen direkte eller indirekte proporsjoner? Eller en annen forbindelse? Hva spesifikt?

   • Sueneé sier:

    annonse 2. De megalitiske strukturer er alle dannet til en med absolutt presisjon. Det er basert på deres natur. Det er null feil toleranse. Alt passer sammen slik at du ikke setter fingernailen, knivbladet, ingenting. se. mitt bilde. Dette gjelder både V. pyramiden (indre) og det såkalte templet tempelet. Ditto. for alle bygningene som ble opprettet på samme tid som hvert år ble skrevet.
    Problemet er heller at vi opererer her med unøyaktige tall. I stor grad hindrer det faktum at pyramiden har et skadet ytre skall alt. Ulike litteratur fungerer med forskjellig nøyaktighet. :( Så (mil) meter i det kan gjøre et rot.
    Som jeg skrev det i den aktuelle artikkelen: Ikke se etter tall, men prinsipielt, fordi den er bevart uansett nøyaktighet.
    Jeg kan angre på å si at forskjellen mellom den originale skjeden og den nåværende pyramidkanten kan være opp til 2 meter!

    • S. sier:

     Prinsippet jeg pekte på er at når en pyramide er bygget til en nøyaktighet på minst et decimeter, kan piratstørrelsen og det gyldne kuttet ikke bli kodet i sine dimensjoner. Forskjellen er omtrent en kvart meter.

     Så hvis noen forplanter kodingen av begge disse tallene, og sier at det er absolutt (dvs. bedre enn en decimeter) nøyaktighet, så er det beviselig skit.

     Hvis det hevder å ha bare ett av de to tallene i sine dimensjoner, kan det selvsagt være riktig å velge noen av dem. På grunn av den skadede kappen, er det lite sannsynlig å ta den riktige avgjørelsen.

     Forresten: I hvilke dimensjoner av kongekammeret er et gyldent kutt? For en tid siden skjedde dette i diskusjonen, men jeg kjente ikke svaret. Ikke engang i filmene. Jeg kunne ha gått glipp av et sted. Kan du snakke med meg hvilke dimensjoner dette forholdet har?

  • Sueneé sier:

   Lukten er fortsatt der. Det endres ikke i tide. Jeg har sett en omtale i ett dokument noen ganger fra 2009 / 10. Som et resultat hadde jeg mer grunn til å gå til Alexandria til Dahshur til den røde pyramiden. Jeg ønsket å starte det med mine egne øyne / lukt. :)
   De første minuttene er ubehagelig, så blir du vant til det. Det kan gjøres. Det er litt som om morgenen på bakkenivå ozon om vinteren.
   Det er tre rom i den røde pyramiden. To er på det laveste punktet under pyramidenivået. Den tredje er å klatre i tretrappen i en høyde på ca tre etasjer.
   Det første og andre rommet har samme takkonstruksjon som det store galleriet. Når du legger deg ned på gulvet, føler du at du kan gå nedoverbakke.
   Disse kamrene sies å være akustisk innstilt til en bestemt frekvens. Jeg prøvde å lage noen lyder i dem, og det er et faktum at det hadde et spesielt svar (en merkelig følelse). I noen grad var jeg redd for å overse / gjorde egentlig ikke det.
   Det tredje rommet er et flott mysterium for meg. Taket er flatt og gulvet mangler! Det var synd for meg. Du går gjennom den smale korridoren som du går til det såkalte kongekammeret i VD, men det er lengre og det er ingen rester av fellene. Du går inn i tregalleriet og ser på om 3 til 5 meter hull med grove steiner eller stein i stedet.
   Veggene over det opprinnelige gulvnivået er like glatte som VP og taket også.
   Min følelse var at noen ble bombet av dynamitt i et forsøk på å finne en skatt i gulvet.
   Gulvet har blitt bevisst skadet / fjernet. Jeg har nettopp ikke funnet ut hvem og når.
   ===
   Fortsatt tilbake til VP. Det er forståelse for en alternativ vitenskapelig gruppe at underkammeret i VD har blitt oversvømmet i lang tid med vann. Det indikerer slitasje av steiner og hovedsakelig taket på grunn av påvirkning av noe væske, sannsynligvis vann.
   Det er et veldig interessant funn. Jeg vil gjerne om det et sted lært mer spesielt i forbindelse med at han selv stor Z. Hawass tatt inn i dette området kan nås fra tempelet (druknet i grus og sand) ligger i vest bak pyramiden gjennom underjordiske tunneler.
   Vi vet at disse korridorene er oversvømmet i nåtiden. Men det er opp til nå om dette har vært tilfelle tidligere.

 • Martin Martin sier:

  Suene, jeg er enig, deres megalomani måtte bygges på en realistisk basis, de gjorde det bare fordi de gjorde det. Det er ikke det de sier. egyprologer når de for eksempel sier det ved hjelp av en meisel? og hammerne lagde granitt sarkofagi til den tiende av en millimeter.

  S, det er vanskelig å beskrive astrale oppfatninger eller reiser når du sannsynligvis ser det som en science fiction. Men jeg garanterer deg at jeg kan personlig astrale oppfatninger.
  Betydningen av den store pyramiden, og dens funksjon faktisk.
  Når det er badekar på rommet, er det sikkert å bruke noe når det er to aksler i veggene på rommet som vender mot himmelen, henholdsvis. til det nøyaktige stedet i universet, har de også samoz. dens funksjon.
  Hva om saltvannet der personen flyte / takket være ekstrem saltholdighet / og brukt kraften til pyramiden i Astral Travel. Den relative permisjonen til vann er 81er, noe som gjør den til det kraftigste bærbare materialet, og saltvann eller sjøvann inneholder et antall ioner som har en negativ ladning.

  Ikke kjør meg,

  • Sueneé sier:

   Noen attraksjoner i notater på aksler og badekar:
   1) Åpningen av akslene i kammeret ligger over kanten av badekaret, så det ville være teoretisk mulig.
   2) Djedi fant døren kummer noen "tegn", personlig jeg heller følte at vilkårene i eventuelle rester av noen substans som var i gropene og det ble utvisket av noe som beveger seg i sjakter. Kanskje litt "vogn".
   3) I den røde pyramiden er det også akseluttak. I dag er de fortsatt "stengt". Men fortynnet svovel strømmer ut av en. Jeg så det med egne øyne, og jeg kan bekrefte at det er en veldig sterk svovel lukt i den røde pyramiden!

   Offtopic: Den røde pyramiden er noe redusert versjon av den store pyramiden. Jeg skal skrive om dette i en stund. Det var også en flott opplevelse, og jeg har mange bilder på den, i motsetning til VP.

  • S. sier:

   1. Å se vitenskap som en science fiction betyr ikke at jeg ikke kan forestille meg det på grunnlag av en beskrivelse. Sci-fi er bygget på dette prinsippet.
   I tillegg kan det hende at fiksjon blir en realitet i tide - heller ikke forhindrer jeg det.
   2. Hvis du kan oppleve astral, bør du i det minste kunne bestemme astral permeabilitet av flere forskjellige materialer. Så eksistensen eller fraværet av slik oppfatning kan objektivt verifiseres ved standardblindprøver.
   3. I henhold til tillatelsene du hadde, måtte vannet i badekaret være ganske kaldt og destillert. Dette er ganske overraskende, fordi de deprivasjonstankene som for tiden brukes, har en temperatur nær kroppstemperaturen. (Permittivitet destillert vann ved kroppstemperatur ligger et sted mellom 70-75, salt vann har en permittivitet lavere enn destilleres, det vil således være kaldere enn 20 ° for å ha du diskutert 81 verdi).

   Jeg forstår ikke helt ionionen: Hva er virkningen av de astrale overgangene? Tilsvarende er det med permissiveness: Hva har det?

   Og til slutt: Hva er størrelsen på den store pyramiden i ditt syn? Det er 1: 1,621 (og så sitert pi-kvadratur) eller 1: 1,618 (og så kodet i det gyldne kuttet)? Hvis dette forholdet er nøyaktig, kan det ikke nøyaktig matche begge disse tallene samtidig (selv om det for eksempel er en kommentar til de tidligere nevnte filmfeilstavlene).

   Jeg ønsket ikke å svare på, og han ikke uttale seg: For meg er det gylne snitt, gylne snitt fordi det er en algebraisk tall (det kan også være ganske nøyaktig konstruere en linjal og kompass). Pi er ikke i slike tall - geometrisk gjennomsnitt nettopp konstruere og egypterne tydeligvis ikke bare visste sin omtrentlig verdi.

   • Sueneé sier:

    Jeg svarer bare på 2:

    Vitenskapelige studier med astralreiser ble gjennomført i Amerika og Kina. Navnene på folk (eller grupper av forskere) er på videoen som artikkelen er omskrevet: http://www.suenee.cz/vyzkum-zdrojovych-poli/ Hvis du ville vite, må du spille det ...

    • S. sier:

     Jeg vil prøve å bekrefte det.

     -
     Men da jeg så på artikkelen, finner jeg at noen underlige ting er nevnt i den. For eksempel setningen:

     "Når en eksperimentell person gjennomførte en inspeksjon og så at kinesisk emblem, oppdaget de 15.000 fotonpartikkelsensorene i rommet."

     Jeg finner det litt forvirret.

     Hva er "fotonpartikkelen"? Hvis det er noen kvant av elektromagnetisk stråling, må det være tall i ethvert rom ved romtemperatur hvert sekund, uttrykt av et antall flere dusin nuller.

     Det bør være omtrent 30-40 null, mer nøyaktig, jeg vil ikke telle. 15 tusen kvanter med elektromagnetisk stråling (slik dusør er vanligvis beskrevet som partikler kalt fotoner) er bare en liten brøkdel av hva rommet må være de vanlige fysiske lover.

     • Sueneé sier:

      Jeg husker ikke akkurat fra fysikk. Jeg vet at lyset måles i lumen, lux eller wattstyrke, og kanskje det er noe annet du kan bokstavelig talt kopiere som et uttrykk for "foton partikkel". Men det kan også være en oversettelsesfeil. Det er det jeg sier, fordi det er tappet.
      I hovedsak handler det ikke om tall eller enheter. Det er prinsippet om at astrallegemet blant annet er målbart "skinnende", som studien har vist.

     • S. sier:

      Det stemmer. Lyset måles, for eksempel i watt. Du kan konvertere watt til kvantum (partikkel, foton) med formelen

      N = E * L / h / c
      kde
      N - er kvante nummeret
      E - er energi (eller strøm i watt ganger i sekunder)
      L - er bølgelengden - for synlig lys på ca. 0,0000005 meter for bestråling av objekter i et mørkt rom i gjennomsnitt ca. 0,00001 måler
      h - er Planck konstant - 6,626 E-34
      c - er lysets hastighet - om 300000000 m / s

      Når du kommer inn i formelen, får du ganske store tall for vanlige situasjoner.

 • Martin Martin sier:

  Å bygge en slik mester for å demonstrere makt, men jeg vet ikke? Ikke vær sint, men jeg kan heller ikke enig med det.
  Når bare det som gjør den store pyramiden fascinerende, er det inni.
  Hva ville være fornuftig, et stort galleri, begge kamre, et badekar og aksler? og hvem vet hva annet.
  Alle koder, tall, absolutt presisjon og koblinger i pyramiden er ikke en demonstrasjon av kraft.
  Snarere tror jeg det er en funksjonell link, med den overraskelsen noen forlot oss.
  Alt har vært her en gang, og kanskje til og med et par ganger, så jeg sier med beklagelse, hvis-at vår sivilisasjon utvider ikke minst til den nærmeste planeten, kanskje igjen i fremtiden noen vil skrive ... Alt har vært her en gang ....

  • Sueneé sier:

   Da jeg var først i Egypt, våre medreisende (som gikk til E. i flere år nå) sa de i kor at alt i Egypt er så stort, nettopp for å E. demonstrert sin størrelse, styrke og kraft. At etter alt hver messenger eller forhandler fra utlandet må ha vært sjokkert da han så kraften og styrken av egyptiske herskere.
   Personlig kom det til meg veldig egoistisk og billig.
   Snarere tror jeg at alt var stort og stort, fordi det var lett å bygge noe slikt. De hadde rett og slett teknologi for å gjøre det. I tillegg var de fleste bygninger tilsynelatende teknologi i seg selv. Pyramider er et av de mest åpenbare tilfellene. Det er imidlertid ganske mulig at noen av templene var kilden til "X" -faktoren, som vi ikke forstår helt og vi kan ikke dømme i det hele tatt.

  • S. sier:

   Demonstrasjon av makt innebar selvfølgelig en demonstrasjon i staten og ikke utad. Noe ligner bygging av en middelaldersk katedral. Det er etter min mening en blanding av respekt for den avdøde myndighet og samtidig den makt som tilskrives den myndigheten og fremfor alt organisasjonen som utfører sin makt (vanligvis til Kirken).

   Av de store strukturer knyttet til respekt for den avdøde ønsker å minne Taj Mahal, Castel Sant'Angelo i Roma, Kim mausoleum i Korea (flat 500 × 500 m er hytta bredere enn pyramidene), Timur mausoleum i Samarkand (en fjerdedel av høyden av den store pyramiden) og mange mer.

   Jeg ville se meningen med det indre rommet i det formålet som pyramiden er offisielt tilskrevet: deponering bemerkelsesverdige gjenstander i et ideelt beregnet sted.

   Som for absolutt nøyaktighet av kodene:
   Deres tolker bør først avgjøre om de har et gyldent kutt eller et Pi-nummer. Forskjellen i de to kodene mens bare 1 / 500 størrelse, men hvis det skal være en reell absolutt nøyaktighet, kan så der begge numrene samtidig ikke være. Forskjellen er omtrent en kvart meter på størrelsen på den store pyramiden. Prøv å svare meg selv: er det en kodet nummer ((kvadratroten av 5) 1 +) / 2 eller nummer ((4 / Pi) på den andre)? Er forholdet 1: 1,621 eller 1: 1,618?

 • Martin Martin sier:

  Luften er en blanding av gasser nitrogen og oksygen.
  Vann er en kjemisk forbindelse av hydrogen og oksygen.
  Det er allerede en forskjell i vår, og det er veldig viktig i vår fordi vannet er eksepsjonelt høyt permissivitet / 80Er /! luft / 1Er / nesten ingenting.
  Å bygge et slikt mesterverk for å demonstrere kraften, kommer merkelig for meg.

  • S. sier:

   Det er det faktum at luften hovedsakelig består av toatomsmolekyler, mens vann fra den triatomiske.
   Med hensyn til tillatelser: Det er riktig at kaldt vann er en av de høyeste i naturlige stoffer. Etter din mening er den astrale ledningsevne som er nevnt av deg, misunnelig på permissiveness? Hvordan?

 • Martin Martin sier:

  Du vil fange meg med ord og du vil skrive at du sannsynligvis er i badekaret.
  Jo hun var der. . etter min mening, og væsken jeg mener vann, fordi det kan være best når det gjelder astral verden. På tide skriver jeg hvorfor og min mening.
  Det er ingen vits i å krangle om vann eller luft, heller jeg er interessert i din mening den store Pyramidu..to at noen hadde bygget et faktum udiskutabel. .
  hvordan noen har stått opp til henne i dag vet ikke. .
  og for hvilket formål hun serverte, vet hun ikke. .

  • S sier:

   Selvfølgelig kan det ha vært væske i luften når luften var væsken. ;-)

   Når det gjelder formålet med pyramiden: etter min mening, deres viktigste (om enn undeclared) formål å demonstrere kraft - i tråd med den daværende tro. Jeg undervurderer ikke formålet med broen (strekker selskapet til noe stort mål, sin vellykkede prestasjon).

   Som for veien: Jeg ville ikke undervurdere våre forfedre. Jeg tror de kan gjøre mye mer effektivt enn vi tror det er mulig i dag.

   Jeg kjenner ikke den spesifikke metoden de bygde. Men jeg tror de kunne gjøre det uten hjelp av science fiction eller fantasi teknologi.
   Vår blindhet til eksistensen av enkle prosedyrer pent demonstrere, for eksempel tidligere behandling av kompleksiteten i behandlingen av flint (når arkeologer har anslått at produksjon av flintredskaper ta måneder eller år - før forsøksvis klarte å finne metoder for å forberede dem for timer eller dager) eller transport gigantiske statuer (allerede sa Pavel Pavel, som praktisk talt viste at for å transportere tunge gjenstander bør være mye mindre folk enn arkeologene tidligere anslått).

 • Martin Martin sier:

  Vi diskuterer vannledningsevnen til emnet, og det er synd "S"
  Noe lette det, vannet er ledende nok, bare les hva som er skrevet på elek. skuff på badekaret.
  Jeg signaliserte vannet i mitt inntrykk i beskrivelsen hva som kunne være i badekaret? vær, det er den vanligste væsken tilgjengelig, men kanskje det var ingenting, bare den omgivende luften.
  Jeg var ikke i det hele tatt elektrisk ledningsevne.
  Det er sikkert at -H2O-Vann er et mirakel av livet.
  Spørsmålet er fortsatt av den grunn at det bare er to aksler og et kar i kammeret og ingenting annet.
  Men hvis kroppen måtte bli nedsenket i væske, kan jeg forestille meg hvilke følelser og følelser de kan føle.

  • S sier:

   Bath Ad Bath: Vann i badekaret vil primært redusere forbigående motstand på huden - det vil gi et stort område hvor strømmen kan komme inn i kroppen. Men vannet har en mye mindre (10-100x) konduktivitet enn selve kroppen. Det er derfor den elektriske kretsen er lukket over kroppen - med nettverksspenning med fatale konsekvenser.

   Derfor synes elektrisk ledningsevne som "stor" i det minste veldig unøyaktig.
   -

   Når det gjelder væske nedsenking: Vi opplever fortsatt det. Selv luften er flytende. Så selv om det ikke var vann, var væsken sannsynligvis der.

   Personlig tror jeg badekaret ble på plass fordi det ikke så verdifullt og ikke gikk bort.
   -

   Og med hensyn til astral ledningsevne: selvfølgelig er det nært knyttet til pyramiden og dens konstruksjon - hvis noe lignende ble berørt. Derfor spurte jeg deg hvordan du bestemmer astral ledningsevne for forskjellige stoffer.

 • Martin Martin sier:

  Opprinnelig kunne det ha vært et bad på et punkt der de såkalte akslene peker mot kammeret, noe som ville gi mening.
  "S" Jeg vet at vannet ikke er absolutt. ledende, selv utvalgt. Vannledningsevnen er høy, men selvfølgelig. Jeg mente ikke elektrisk ledningsevne, men i sitater her Astral.

  • S sier:

   Hva mener du med "høy"?

   Ledningsevnen til kjemisk rent vann er bare noen få milliondeler av Siemens, med konduktiviteten til konvensjonelle ledninger som millioner til titalls millioner av Siemens. Kjemisk rent vann driver ti tusen ganger (10 000 000 000 000x) mindre enn kobber.
   Personlig ville jeg ikke vurdere den høy ledningsevne. Vann ledes et sted i bandet mellom halvledere og isolatorer.

   Jeg kan ikke dømme astral ledningsevne. Hvordan bestemmer du det eksperimentelt hvis du kan sammenligne størrelsen? Hvilken astral størrelse har andre stoffer? Hvem, når, og hvordan har det målt det?

   Jeg ber derfor at etter å ha beskrevet vannets elektriske ledningsevne, vil jeg - helst helst eksperimentelt - kontrollere den påståtte astralkonduktansen.

 • Martin Martin sier:

  Hvis badet var akkurat der det skulle være, så lurer jeg på om det såkalte badet var vann? Som vannet er kjent for å være helt ledende, ville pyramidens styrke være konsentrert, hvem vet hva som ville skje da?
  Som de sier. . i enkelhet er makt.
  Det er bare min mening, henholdsvis. ide eller inntrykk.

  • Sueneé sier:

   Vann er en interessant idé.
   Jeg husket enda en ting. På kantene på karets lange side er det borede hull i bredden på pekefingeren. De er 4 og ligger symmetrisk rundt 15 cm fra den kortere veggen.
   Det kan derfor antas at karet hadde et lokk.
   Legg merke til at SW-hjørnet av badekaret er ødelagt. Det måtte være en stor eksplosjon som hadde gått. Og som mange alternative egyptere har nevnt, har mange pyramider spor av en intern eksplosjon. VD er ikke noe unntak. Kalt. Kongekammeret var fortsatt i begynnelsen av 20 st. svart fra røykgass fra brann. Det var bare i vår tid at de rydde det, og kanskje de facto ødela sporene ...;)

  • S. sier:

   Vann er ikke helt ledende. Helt ledende er superledere.

   spesielt:
   Helt ren (destillert) er nesten ikke-ledende - har en ledningsevne av bare 5 mikrosiemener per meter.

   Regnvann kan være mer ledende, men det er fortsatt svært lite.
   Drikke godt vann har en ledningsevne på ca. 10000 ganger større enn destillert.
   Sjøvann har en konduktivitet på ca. en million ganger større enn destillert.
   Men selv sjøvann har en konduktivitet på omtrent en million til ti millioner ganger mindre enn vanlige metaller.

 • Martin Martin sier:

  En fin artikkel er absolutt fascinerende å være i den store pyramiden.
  Jeg ønsker å oppleve det, det er nettopp stedet der det er rettet.
  Badet er absolutt ikke på sitt opprinnelige sted, spørsmålet forblir hvorfor og hvorfor det ble plassert andre steder, et annet slående spørsmål.

  • Sueneé sier:

   Jeg føler at jeg skrev det andre steder:
   Hvis det var i midten, ville det fungere mye mer effektivt. Nå er reaksjonen sterk, men det slår deg ikke - ikke minst i 5 minutter. De fleste mennesker ligger der bare noen få sekunder fordi de føler seg dumme og vet ikke hva de skal gjøre.

Legg igjen et svar