Intervju med sjef for Suene Universe

1195802x 22. 01. 2017 1 Reader

Hva er historien til disse sidene? Hvordan kom de fra?

Ja. Alt har sin egen historie! Selv dette nettstedet har begynt sin reise gjennom Internett for noen tid siden i mars 2013, bare som et bedre alternativ til masse e-postmeldinger jeg sendte til vennene mine. For et år siden ville jeg si bokstavelig talt noen, men den listen vokste jevnt. Gradvis var det dusinvis av e-postadresser, og det kom til meg at det var lettere å skrive en blogg som ville sende ut et nyhetsbrev i stedet for å prøve å formatere en e-post med det mest interessante i forrige uke. Så, noen ganger i begynnelsen av 2013, begynte jeg å sette sammen den første versjonen av Suenee.cz - i dag kjent som Suenee Universe.

I dag, etter nesten 4 år, har nettstedet tusenvis av fans på facebook, twiter og over hele verden. Tusenvis av mennesker leser oss hver dag og mer! Vi er glade. :)

Og hvordan fikk du det, Suene?

Dette er også en merkelig konsensus om tilsynelatende tilfeldige forhold. Jeg likte ikke å lese på grunnskolen. De fortalte meg fortsatt å lese Verneys og / eller Quick Arrows. Det tok egentlig ikke meg. Det er en vits til meg at jeg bare har lest Kretka og Sisa Kysela de neste ti årene. Pause startet i begynnelsen av 90. årene da utgaven av de korte bøkene NEJ begynte. Alle var på et annet tema, men alle hadde en felles ide: Verdens største mysterier. Jeg har lest noen av 1998s nyeste utgaver. Jeg drakk bokstavelig talt det, for plutselig begynte alt å fornuftig for meg. Plutselig så jeg en slags imaginær blast av frisk luft i den kjedelige verden hvor alt er tydelig gitt - fordi det er det læreren sa på skolen (historie, natur).

Jeg trodde alltid at det var en merkelig historie som fortalte oss historien. Hvordan kan de vite med viss sikkerhet at det virkelig var?

Mysteriet Arthur C. Clarks mysterier og mysterier har også blitt mye laget av meg og senere av spillefilmen Erich von Däniken: Fremtidens minner. Jeg så ting som konvensjonell vitenskap ikke hadde noen forklaring om, og som hun prøvde å feie under teppet som en marginal affære - noe vi ikke ville høyt si om for ikke å bli latterliggjort.

Jeg husker fortsatt scenen da en klassekamerat tok en avisutklipp som noen så på UFO. Alle lo på henne at ingen romvesener var. Dessverre var jeg en av dem på den tiden. Selv om jeg husket at jeg ikke var sikker på meg selv. Det var fortsatt det: og hva om det er annerledes?

Fra barndommen har jeg tenkt mye på følelsene og hva som skjer med meg. Selv om jeg ikke hadde konseptene for det, har det virkelig påvirket meg i å forstå virkeligheten. Så kan jeg si at min interesse for alt mystisk og tilsynelatende overnaturlig har kommet ut av mitt essens av å være.

Mye har blitt gjort av det skjebnefulle møtet på videregående skole med min nærmeste venn, Almyr. Både i dag er vi overdrevet for å si at mer enn den elektrotekniske industrien var om ettermiddagsøkten da vi satt lenge etter skolen og debatterte om hva vi leser i NEJ bøker eller i det minste tenkte på den ene eller den andre. Det var veldig sterkt, og vi begge beveget oss åndelig og intellektuelt. Utvilsomt måtte noen stå med oss. Noen høyere interesse, eller makt, eller noen engler (romvesener? :)), fordi de noen ganger var ganske sjarmerende synkronisering.

Vi møtes i dag. Hvis det er en mulighet, er våre debatter egentlig bare for de utvalgte - et veldig åpent sinn og et hjerte for å se ting utover de åpenbare grensene for mulighetene. Noen møter er også åpne for publikum: Lukk møter med te. Alltid en eller to ganger i måneden. Alle som allerede føler seg konfrontert med en annen virkelighet, kan komme.

Selvfølgelig har vårt to-medlemsteam (Sueneé - Almyr) vokst til å inkludere andre venner som har blitt medskapere av dette nettstedet. Så hvis du lurer på hvem som står bak gardinen, kan du sitte med oss ​​med te. :)

Du oversatte de få hundrevis av de første artiklene selv. Hvordan har du engelsk?

Dette er en morsom ting. (Minst kommer det til meg med tiden.) I grunnskolen lærte jeg fra andre grad på tysk. Jeg prøvde å gå til den engelske ringen for en halv, men jeg forsto det ikke i det hele tatt. Tungen kom til meg litt rar. Tysk har mye lignende logikk til grammatikk som en tsjekkisk, så takket være det lærte jeg ganske god tysk. Engelsk har bestått meg helt.

For industriere prøvde vi noen ganger å gå til private engelskklasser på Almyra, men det var de første leksjonene for nybegynnere.

Jeg skal kutte den av. Engelsk lærte jeg bare ved å desperat å vite hva som blir snakket om og skrevet på utenlandske nettsteder om Exopolitics a alternativ historie. Jeg begynte å oversette ved hjelp av ordbøker. Jeg prøvde å oversette fra wiretapping. Det var vanskelig, men det betalte seg. Så selv de første artiklene på nettet er oversatt av meg. I dag er innholdet hovedsakelig oversatt av andre profesjonelle. :)

Som de sier: Nouzi lærte Dalibor larven. Hun lærte meg engelsk. Men fordi jeg bare er sympatisk for de som ikke har darnheten til å lære engelsk, russisk, tysk og så videre, skriver vi dette fantastiske nettstedet.

Forresten, jeg har glemt hele tysken. Det er trolig den største spøkningen for meg som om 8 års undervisning jeg virkelig har veldig lite. Jeg vil ikke oversette denne artikkelen. :)

Hva planlegger du for fremtiden?

Det synes åpenbart at folk (inkludert meg) er sultne for informasjon om historie som du ikke finner i skole lærebøker. Du må søke i arkiver eller lese utenlandske nettsteder på fremmedspråk. Tsjekkisk og slovakisk er sikkert et flott språk. Bare i dette tilfellet er det et lite handikap. Vi er i en minoritet, så dessverre savner vi mye informasjon. Derfor er det dette nettstedet som prøver å være en imaginær bro mellom hva som skjer i og rundt oss på mange nivåer.

Vi ønsker å utvide de temaene som interesserer leserne eller tiltrekke seg oppmerksomheten til andre mennesker om ting om hvilke vi skriver, vet ikke eller bare har den ideen - hva jeg hadde i min barndom

Vi vil absolutt trenge å utvide vårt team til en annen flott samarbeidspartnerehvem vil hjelpe deg med å opprette innholdet på nettstedet: oversettere, redaktører, nyhetsbrev, grafikk. Det er mye arbeid foran oss!

Vi ønsker å holde oversikt over gjeldende utviklinger i utlandet. Skriver om hva som skjer nå - det som blir snakket om og diskutert på ulike konferanser over hele verden.

Mange ting påvirker fortsatt penger. Det er fortsatt noen ting vi ikke kan gjøre uten dem. Mye avhenger av økonomiske donasjoner fra våre leserehvem vil bidra til gjennomsiktig konto. Kvalitetsarbeid krever kvalitetsevaluering, slik at jo flere økonomiske donasjoner kommer, jo raskere kan vi bringe kvalitetsinnhold. Og omvendt kan vi absolutt håpe at kvalitetsinnhold tiltrekker seg andre lesere. Det er tilkoblet.

Hva med å bruke annonsen som en finansieringskilde?

Det er også et alternativ. Vi vil gjerne unngå første-i-ett-annonsering når et reklameslogo eller banner blinker fra hvert hjørne. De i IT som er mer erfarne vil da ta litt Annonseblokk og det er bare ingen bruk. Vi ønsker å tilby Annonserom til sponsorer og annonsørersom gir tematisk verdifullt innhold. Tross alt er det deg som leser nå mine ord. Bare litt og det vil gjøre en stor vortex av hendelser - effekten av sommerfuglvinger. :)

Hva ser leserne frem til i de kommende ukene?

I begynnelsen Februar 2017 Vi planlegger å bygge opp strukturen på nettstedet slik at artiklene blir bedre delt inn i tematiske kategorier. Vi tror det vil gi leserne bedre tilgang til eldre artikler som de fortjener sin oppmerksomhet med tiden. Vi planlegger å endre utformingen av hjemmesiden for bedre tilgang til interessant innhold. I dag er det mer enn 1100-artikler i databasen, og noe nytt blir løslatt hver dag. Vi ønsker å gi leserne en bedre sjanse til å bli kjent med dem.

Vi planlegger å gjennomføre dette året det første årlige møtet med fans av dette nettstedet. En slik mini-festival i Praha, hvor vi skulle presentere det mest interessante hva som skjer. La oss se hvordan ting vil utvikle seg. Kanskje vi kan få en utenlandsk gjest.

La oss ikke bli overrasket!

Ønsker du å delta på Suene Universe fans festival (festival) helg i Praha?

Vis resultater

Laster ... Laster ...

Lignende artikler

En kommentar til "Intervju med sjef for Suene Universe"

  • Tino sier:

    Dette viser at folk ønsker å vite sannheten er knyttet til den nye vannmenn Alder i forhold tilkobling som er i endring bevissthet, og for enda flere mennesker til å endelig komme i gang å tenke og å søke sannheten og er en god kilde Figu og Billy Maier og hans kontakter fra Plejaren .Det alle kan finne svar på spørsmål om liv og bevissthetens utvikling.

Legg igjen en kommentar