La oss dyrke vår femininitet

17679x 18. 06. 2020 1 leser
3. internasjonale konferanse Sueneé Universe

For hver kvinne betyr suksess noe annet. Noen av oss foretrekker utseendet vårt, andre hjelper og tar vare på andre, og noen ser det som en suksess å ha en fantastisk profesjonell karriere. Noen mennesker trenger bare å være en god mor, andre foretrekker suksess i virksomheten. Hver kvinne er rett og slett annerledes. I alle tilfeller er det imidlertid viktig at vi forblir oss selv - kvinner med alt. Kort sagt, la oss kultivere vår femininitet. Det er viktig å finne en vei til deg selv.

Ha det gøy. Sunn selvtillit representerer et positivt forhold til seg selv. Selvtillit er assosiert med selvtillit, tillit til sin egen verdi, tillit til egne evner. Samtidig er det en aksept av sine egne mangler. Det beste du kan gjøre for din lykke er lære å elske. Å elske er å være i første omgang i hjertet ditt.

Prinsipper for selvtillit og sunn selvtillit

Selvtillit er ens positive holdning til seg selv. Det handler ikke om å avvise virkeligheten, overdrive selvkritikk, selvskyld eller prøve å overbevise meg selv om at jeg er feilfri og perfekt. Tvert imot handler det om å akseptere seg selv, selv med ens ufullkommenheter. Likevel, eller nettopp på grunn av det, å elske seg selv og å ha respekt for seg selv. Ingen er perfekte.

Det er viktig å merke seg:

1) Jeg er eieren av livet mitt. Jeg er ikke her for å oppfylle andres ønsker. Jeg trenger ikke å leve etter andres forventninger. Jeg er meg, jeg har mine følelser, holdninger, opplevelser og kvaliteter. Jeg skammer meg ikke over dem. Jeg kan forsvare dem mot andre. Jeg har ikke noe imot å ikke være takknemlig for alle.

2) Jeg tilhører ikke noen, bare meg selv. Jeg er ikke et middel til andres mål. Jeg er en del av familien min, det menneskelige samfunn, et vennefest, men jeg er et unikt menneske.

3) Jeg har mine tanker, følelser, holdninger og verdiersom jeg kjenner igjen. Jeg har ikke noe problem med å presentere dem, men jeg tvinger dem ikke til noen. På samme måte vil jeg ikke bli tvunget til å tenke, følelser, holdninger og verdier til andre.

4) Ja, folk kan behandle meg frekk og uten respekt. Men det snakker mye om dem, ikke meg.

5) Jeg er ikke et offer. Jeg har ikke tenkt å ofre for andre, og jeg vil ikke at andre skal ofre for meg.

6) Jeg er ansvarlig for livet mitt. Jeg er klar over mine intensjoner, tanker, holdninger, meninger og bekjente verdier. Jeg tenker på handlingene mine. Jeg er klar over handlingene mine. Jeg oppfatter følelsene mine.

7) Jeg respekterer meg selv. Jeg vet at jeg har verdien min like mye som ethvert menneske. Jeg har selvtillit. Og det er sjeldnere enn noen kortsiktig belønning for å forråde henne. Jeg lytter hovedsakelig til meg selv. Jeg følger følelsene mine og intuisjonen. Jeg forsvarer tankene mine fra andre. Jeg er villig til å lytte til andre, jeg respekterer deres følelser, tanker og meninger, men det betyr ikke at jeg må være enig med dem.

Hvordan være lykkelig

Hvis du er den kvinnetypen som anser morskap og barnepass som hennes livsrolle, er det viktig å følge enkle prinsipper som vil være til nytte for ikke bare deg, men sannsynligvis også barn og partnere, og lær deg å ikke sette andre foran deg selv. Hvis du vil ha noe i lang tid, snakk om det med partneren din eller dytt det gjennom i familien. Ta vare på mannen din. Det hender ofte at for barn slutter vi å tenke ikke bare på oss selv, men også på vår motpart. Forhindre problemer i et langsiktig partnerskap og ta vare på mannen din, gjør ham glad og noen ganger rose ham.

Det siste viktige er å ta vare på deg selv. Gjør deg selv til en kvinne med alt. Vi har hver en gnist i oss som må tas vare på slik at den ikke brenner ut. Tenk på hvordan du vil ha det best, finn en hobby, trening eller et nytt kurs. Ta vare på utseendet og sjelen din.

Vil du bygge en lovende karriere? Å drive forretning krever mye tid og tøffere oppførsel. Mange vellykkede kvinner i dag beveger seg i miljøet til ledere og andre vellykkede menn. Vi lærer ofte hvordan vi skal handle "hardt" og stå opp for oss selv. Hvis du er i virksomhet, er du sannsynligvis i en lignende situasjon. Men hvordan opprettholder du femininiteten din etter lang tid og ikke mister naturligheten? Hvis mannlig energi dominerer på din normale dag, kan du supplere den med kvinnelig energi resten av dagen. Kle deg feminin, men ta deg hovedsakelig av din feminine del av sjelen din. La underbevisstheten snakke og finn ut hva du trenger for å være et mildt vesen igjen. Ta vare på partneren din, barna, finn tid til tid sammen. Av og til gå på massasje eller til kvinnegrupper. Finn litteratur som vil føre deg fremover, få en romantisk overraskelse og ikke vær redd for å være en virkelig sårbar kvinne.

Forresten slik du behandler deg selv, utstråler du ubevisst din suksess til omgivelsene dine.

Hvordan å elske kroppen din

Det viktigste du trenger å gjøre er å føle deg bra i kroppen din. Mange av oss bryr seg ikke om ham. Vi spiser for mye, vi beveger oss ikke så mye. Vi må innse at kroppen vår må være sunn. Dette er den eneste måten vi vil føle oss bra på, og vi vil være lykkelige.

Mange av oss liker ikke å se på kroppene våre. Når han ser i speilet, ser han straks en liste over mangler. Men det handler ikke om å ha en perfekt kropp, det handler om å lære å elske kroppen din. Kroppen vår er nødvendig for alle deler av livet, vi trenger det på jobben, studerer, oppdra barn, på ferie. Derfor bør vi være mer bevisste på at vi har ham og ta mer vare på ham. Enten ved ernæring, massasje, trening eller velfortjent hvile.

Hvordan ha balanserte følelser

Måten vi tenker på ting, hvordan vi føler om dem, er forankret dypt i oss. Derfor må vi være veldig forsiktige med hvordan vi forholder oss til ting og menneskene rundt oss og hvordan de påvirker kroppen vår. Mange av oss har helseproblemer, og hvis en endring i kosthold, miljø eller arbeid ikke hjelper, er det ofte våre personlige blokker i oss.

Det er en selvfølge for kvinner å ta vare på alle andre før og presse sine egne behov lenger og lenger. Imidlertid er det nødvendig å stoppe et øyeblikk og tenke på hva som plager oss, plager oss, hva vi ikke har taklet og det er ennå ikke helt bak oss. Vi vet ofte dette, men det er for vanskelig å hengi seg til en så ubehagelig følelse, et problem i oss, og å vifte det igjen. Det er imidlertid ingen enklere måte. Det er nødvendig å takle disse følelsene en gang for alle.

Viktige råd til slutt

Mange kvinner anser utgifter som ubrukelige og bortskjemte. Ta deg tid til deg selv minst en gang i måneden og gå på massasje eller kosmetikk. Det er viktig å kunne gjøre deg lykkelig og tenke selv.

Tips fra Sueneé Universe-butikken

Gavekort: Massasje med rediger stillhet

Rediger stille tilbyr i Radotina (Praha) terapeutisk behandling av kroppen din etter metoden bevisst berøring.

Gavekort: Massasje med rediger stillhet

Brigitte Hamann: De 50 sunneste supermatene - vi kan gå til helsen

50 supermatvarersom inneholder eksepsjonelle mengder vitaminer, enzymer, aminosyrer, mineraler a antioksidanter og samtidig for hver av dem vil du finne informasjon om terapeutiske effekter og forbruksmetoder.

Brigitte Hamann: De 50 sunneste supermatene - vi kan gå til helsen

Lignende artikler

skriv en kommentar