La oss vokse vår femininitet

15103x 17. 06. 2020 2 lesere

For hver kvinne er suksess noe annet. Noen av oss foretrekker vårt utseende, andre hjelper og bryr seg om andre, og noen anser suksess for å ha en fantastisk karriere. Det er nok for noen å være en god mor, andre foretrekker suksess for bedriften. Hver kvinne er annerledes. I alle tilfeller er det imidlertid viktig at vi forblir oss selv - kvinner med alle trimmingene. Kort sagt, vokse din femininitet. Det er viktig å finne veien til deg selv.

Elske deg selv. Sunt selvtillit er et positivt forhold til seg selv. Tillit er knyttet til selvtillit stole på sin egen verdi, stol på egen evne. Samtidig godtar den sine egne mangler. Det beste du kan gjøre for lykken din er lær å være lykkelig. Å være like, skal først være i hjertet ditt.

Prinsipper for selvtillit og sunn selvtillit

Selvtillit er et positivt forhold mellom mennesket og seg selv. Det handler ikke om å nekte virkeligheten, overdreven selvkritikk, selvtillit, eller forsøke å overbevise meg selv om at jeg er feilfri og perfekt. Tvert imot handler det om å akseptere deg selv, selv med sine mangler. Likevel, det er derfor å elske deg selv og ha respekt for deg selv. Ingen er perfekt.

Det er viktig å merke seg:

1 Jeg er eieren av livet mitt. Jeg er ikke her for å oppfylle andres ønsker. Jeg trenger ikke å leve som forventet av andre. Jeg er, jeg har mine følelser, holdninger, erfaringer og kvaliteter. Jeg skammer meg ikke over dem. Jeg kan forsvare dem mot andre. Jeg har ikke noe imot å gifte meg med alle.

2 Jeg tilhører ikke noen, bare for meg selv. Jeg er ikke middel til andres ender. Jeg er en del av familien min, det menneskelige samfunn, partifriend ennå, jeg er et unikt menneske.

3) Jeg har mine tanker, følelser, holdninger og verdierat jeg respekterer. Jeg har ikke noe problem å presentere dem, men jeg tvinger dem ikke. På samme måte vil jeg ikke tvinge tanker, følelser, holdninger og verdier fra andre.

4) Ja, folk kan oppføre seg ukjent og uten respekt. Men det forteller dem om dem, ikke om meg.

5) Jeg er ikke et offer. Jeg har ikke tenkt å ofre for andre, og jeg vil ikke at andre skal ofre for meg.

6) Jeg er ansvarlig for livet mitt. Jeg er klar over mine intensjoner, tanker, holdninger, tro og verdier. Jeg tenker på mine handlinger. Jeg skjønner mine handlinger. Jeg føler mine følelser.

7) Jeg respekterer meg selv. Jeg vet at jeg har min verdi, akkurat som ethvert menneske. Jeg har selvrespekt. Og det er sjeldnere enn noen kortvarig belønning for hennes svik. Jeg lytter hovedsakelig til meg selv. Jeg følger mine følelser og intuisjon. Jeg forsvarer tankene mine fra andre. Jeg er villig til å lytte til andre, jeg respekterer deres følelser, tanker og meninger, men det betyr ikke at jeg må være enig med dem.

Hvordan være lykkelig

Hvis du er den typen kvinne som anser morskap og barnepass for å være hennes livsrolle, er det viktig å følge enkle prinsipper som ikke bare vil være til nytte for deg, men også barn og partnere, lær ikke å sette andre først. Hvis du vil ha noe på lang sikt, snakk med partneren din om det, eller få det i familien. Vær interessert i mannen din. Det skjer ofte at vi slutter å tenke på oss selv, ikke bare for oss selv, men også for motparten vår. Forhindre problemer i et langsiktig partnerskap og være interessert i mannen din, gjør ham glad og av og til ros ham.

Den siste viktige tingen er å ta vare på deg selv. Gjør deg selv en kvinne med alle trimmingene. Vi har hver en gnist som må tas vare på slik at den ikke brenner ut. Tenk på hvordan du vil føle deg best, finn en hobby, trening eller et nytt kurs. Ta vare på ditt utseende og sjel.

Vil du bygge en lovende karriere? Virksomheten krever mye tid og hardere oppførsel. Mange vellykkede kvinner i dag er i miljøet av ledere og andre vellykkede menn. Vi lærer ofte å handle "hardt" og stå ved. Hvis du driver forretninger, er du sannsynligvis den samme. Men hvordan, etter lang tid, for å bevare din femininitet og ikke miste naturen din? Hvis mannlig energi råder på din normale dag, suppler det med kvinnelig energi på resten av dagen. Klær seg feminint, men i hovedsak ta vare på din kvinnelige sjel. La din underbevissthet snakke og finne ut hva du trenger for å være et subtilt vesen igjen. Ta vare på din partner, dine barn, ta deg tid sammen. Gå for en massasje eller en gruppe kvinner. Finn litteratur som vil flytte deg fremover, gjøre en romantisk overraskelse og ikke vær redd for å være en ekte sårbar kvinne.

Når du behandler deg, utstråler du uheldig din suksess i omgivelsene dine.

Hvordan elske kroppen din

Det viktigste du må gjøre er å trives godt i kroppen din. Mange av oss bryr seg ikke om ham. Vi er overeating, vi beveger oss ikke. Vi må innse at kroppen vår trenger å være sunn. Først da vil vi føle oss godt og glade.

Mange av oss liker ikke å se på kroppene våre. Når han ser i speilet ser han umiddelbart en liste over mangler. Men det handler ikke om å ha en perfekt kropp, det handler om å lære å elske kroppen din. Vår kropp er viktig for alle deler av livet, vi trenger det på jobb, studerer, reiser barn, går. Derfor bør vi være mer oppmerksomme på at vi har det og tar mer vare på det. Om ernæring, massasje, mosjon eller velfortjent hvile.

Slik har du tilpassede følelser

Måten vi tenker på ting vi føler om dem, er forankret dypt i oss. Derfor må vi være veldig forsiktige med forholdet vi har til ting og menneskene rundt oss og hvordan de påvirker kroppen vår. Mange av oss har helseproblemer, og hvis endringen av kosthold, miljø eller arbeid ikke hjelper, er våre personlige blokker i oss ofte skyldige.

Det er selvfølgelig for kvinner å ta vare på alle andre før og for å flytte sine egne behov videre. Det er imidlertid nødvendig å stoppe for et øyeblikk og tenke på hva som veier på oss, bekymre oss for hva vi ikke har klarte å takle, og det er ikke helt bak oss. Vi vet ofte, men det er for vanskelig å komme inn i en slik ubehagelig følelse, et problem inni oss, og å røre det opp igjen. Men den enklere måten er det ikke. Det er nødvendig å håndtere disse følelsene en gang for alle.

Viktig rådgivning på slutten

Mange kvinner anser å bruke seg for seg ubrukelig og opprørende. Ta deg tid minst en gang i måneden og gå for en massasje eller kosmetikk. Det er viktig å være glad og tenke på deg selv.

Tips fra Sueneé Universe-e-butikken

Gavekort: Massasjer med Edit Silence

Rediger Stille tilbud i Radotina (Praha) terapeutisk behandling av kroppen din ved hjelp av metoden bevisst berøring.

Gavekort: Massasjer med Edit Silence

Brigitte Hamann: 50 sunneste supermat - Vi kan drive helse

50 supermatvarersom inneholder eksepsjonelle mengder vitaminer, enzymer, aminosyrer, mineraler a antioksidanter og samtidig for hver av dem finner du informasjon om terapeutiske effekter og forbruksmetoder.

Brigitte Hamann: 50 sunneste supermat - Vi kan drive helse

Lignende artikler

Legg igjen en kommentar