Reis til Bali (3.): Til fingertuppene

5078x 06. 01. 2019 1 Reader

Vi forlater flyplassen i Dubai. Det er 09: 00 lokal tid morgen. Vi venter på en åtte-timers flytur på øya Bali, hvor vi skal lande på 22: 00. Hvor lite er det nok å reise gjennom tiden ... :)

Po Dubá gange Vi dro tilbake til flyplassen. Det var fortsatt noen timer igjen til vi dro, så vi lette etter et sted hvor vi kunne hvile og muligens skrive. Jeg sov til slutt i omtrent en time. Det var veldig vanskelig - jo mer tok jeg de siste antibiotika. Det var for første gang, for mer enn fire år siden da jeg bestemte meg for å ty til pulver fordi smerten i halsen tok meg rett før avreise. Noen ganger liker jeg å jobbe med urteenergi og helbredende krystaller, men nå var det så lite tid. Jeg skjønte nesten om universet prøver meg ... hvis jeg virkelig vil stort hopp. Den første bølgen av søvnløshet og den indre kulde av tretthet kom. Men irriteringen passerte meg etter morgenen grønn te med baguette :) Det var mer muntert.

Vi flyr med Boeing BA777-300 fra Emirates. Flyet er vakkert, det kan ikke evalueres mot FLYDubai. Ett ord fantastisk! Vi anbefaler - flere ganger ble vi overrasket - av både stewardesses og stewards stemning, et flott fotbrønn og et stort utvalg av filmer og annen underholdning. Det var veldig hyggelig og fint da du tror at vi brukte åtte timer på flyet. De brydde seg veldig bra for oss. Under flyturen fikk vi to ganger rikholdige vegetarretter. Gratis drinker av alle slag var tilgjengelige for det - alt i billettpris.

Å være vakker og faktisk innse at du plutselig er bak ekvator. Du flyr rundt fantastiske steder du bare kjenner fra fjernsyn, og det øker plutselig hjertet ditt. Kuala Lumpur, Jakarta, Singapore, Sumatra og Java på kartet av flyet smiler på deg fra en avstand i Hong Kong. Følelsen av at du har alle statister av deg ... Alle disse stedene har en ting til felles, og det er vann. Kraften som glatter hver dag med sitt sjokk av fastlandet og skaper formen på hver vakker del av vår planet. Jeg er interessert i kartet og løpet av flyturen.

Vi landet med en liten forsinkelse, fordi intense regn og stormer over øyene. Vi er mer applauderte og takk! Det er natt.

En monkey king ønsker oss velkommen i flyplasshallen med påskriften: "Velkommen til Bali" (Velkommen til Bali). Jeg føler umiddelbart hvordan energien på denne øya rørte på min sjel. Jeg møter vennlige smilende ansikter. Det er en helt annen verden igjen enn i vårt land eller i Dubai.

Det er en lang kø i innsjekkingshallen. Mine medreisende venter på en time for bagasjen. Vi må fortsatt arrangere et turistvisum for 30-dagene ved utlendingsdepartementet og gå gjennom en utgangskontroll igjen. Selv om det er 22: 00, kan jeg ikke se deg i barneseng til etter midnatt.

Plutselig kommer en stor glede. Hun er millionær! Jeg bytter euro på rupi (IRD), og jeg har plutselig millioner i pengesedler, som jeg ikke engang kan stole på! Det er en merkelig følelse. Jeg føler min psykebevegelse ... hvordan jeg tenker på mitt eget sett med verdier. Jeg føler meg litt usikker, fordi det er nytt for meg. Det er bare sakte som skjer med meg som er ordspråklig han reiste seg lett og gikk litt, noe vil være;). Kurset er 1 CZK = 632 IRD og prisene på ting og tjenester er de samme. Jeg gleder meg til å oppdage denne spesielle verden ...

På flyplassen velger vi en taxi i henhold til følelsen. Vi er alle veldig sliten, så selv om vi alle er instruert om at prisene må forhandles her, er vi sjelden enige om 10 USD. Vi kjører til Bakun Beach Resort, som vi valgte for den første natten. Hotellet er omgitt av grøntområder og har eget svømmebasseng. Rett over gaten er et stort varehus. Rommet er veldig luksuriøst - på stjernen med stjernen.

På rommet har jeg fortsatt en rask WIFI for å sende deg de første bildene fra landingen. Det handler om 03: 00 om natten. (Forskjellen mellom Praha er 7 timer, så 20: 00.)

La oss gå fra YT Greentara mantra og vi planlegger planen for morgendagen. Vi ønsker å ansette en personlig guide for å hjelpe oss med å komme dit vi trenger det. Vi finner at vi bare ankom i helgen da årets viktigste feiringer er på øya. Det er en lokal tradisjon som de fleste turister ikke kan, men vi kan ordne en spesiell inngang ...

Dette er hva jeg sier til deg i dag med ordene til en av de balinesiske munkene: Hold øynene åpne så du kan se skjønnheten på planeten, ditt hjem må ha et åpent hjerte og et bredt sinn. Deretter vil det bli mirakler i din virkelighet, i motsetning til noen kitsch.

Du kan se frem til å fortelle en virkelig mystisk opplevelse av det lokale ritualet. Jeg sliter litt med internettforbindelse. Jeg får et lokalt SIM-kort og prøver å være mer online. Jeg vil gjerne registrere meg i live kringkastingså snart som mulig. Det er så mye jeg vil vise deg og si ... og jeg er bare her den første dagen! Jeg kommer tilbake til deg så snart som mulig. :)

[05.01.2019 @ 03: 00 Bali]

Oppdatert: 24.03.2019, 21: 20

Reis til Bali

Flere deler fra serien

Legg igjen et svar